Activities of Slovak Emigrants in America before Establishment of Czechoslovakia in 1918 - Bosák, Rudolf
Zbierka milióna dolárov Michaela Bosáka pre amerických Slovákov. Bosák a jeho vplyv pri Pittsburghskej dohode. Slovak League in America - národná organizácia zabezpečujúca aktivity národných záujmov.