Změny monetární chudoby v Čechách a na Slovensku vlivem distribuce sociálních transferů - Bartošová, Jitka
Pojem chudoba. Meranie a indikátory monetárnej chudoby. Foster-Greer-Thoerbeckove aditívne miery. Vývoj indikátorov monetárnej chudoby v Čechách a na Slovensku v rokoch 2004 – 2011 a ich zmeny vplyvom sociálnych transferov.