Porovnania odhadov v modeli rastových kriviek - Kopčová, Veronika
Model rastových kriviek je užitočným štatistickým modelom pre mnohé oblasti. Analýza rovnomernej variančnej štruktúry a rôzne metódy na odhadovanie neznámych parametrov. Niektoré vlastnosti týchto odhadov. Porovnanie jednotlivých metód za pomoci MSE.