How different monetary rules lead to different performances during the crises: the case of the Western Balkans countries - Dujava, Daniel
Význam menovej politiky pre ekonomickú výkonnosť krajiny počas ekonomickej krízy. Analýza pôvodu šokov a vplyv mixu fiškálnej a monetárnej politiky na očakávané makroekonomické efekty. Model Mundell - Fleming.