Nielen pre hipsterský jazýček - Kačalková, Štefánia
Podnikanie bratov Gabriela a Radoslava Oprendekovcov. Rozbeh firmy na výrobu jablkového nápoja Cider. Vhodná surovina na výrobu dovážaná z Rakúska. Vývoz do Čiech a Rakúska. Úspory na strojoch. Ginger Mania - malá firma v Prešove na výrobu zázvorového piva. Distribúcia na lokálnych trhoch. Plány do budúcnosti.