Informačná bezpečnosť - dôležitá súčasť stratégie fungovania organizácie - Cárachová, Magdaléna
Moderný spôsob spracovania informácií a využívania IKT vo fungovaní a ďalšej existencii rozvoja podnikov a organizácií. Bezpečnosť a koncepcia informačnej infraštruktúry v podnikovom prostredí.