Odevná logistika: Vysoká sezónnosť a obrátkovosť - Brezovský, Jozef
Špecifiká odevnej logistiky. Dovoz odevného tovaru z Ázie najmä lodnou dopravou, ktorá je kombinovaná so železnicou. Balenie odolné proti vlhkosti. Kvalita a presnosť procesov. Predaj ovplyvňuje aj počasie.