Plánovanie: Významné zníženie nákladov - Oravec, Jozef
Efektívny návrh rozvozových trás. Využívanie softvérových nástrojov na báze webovej platformy. Previazanosť dát o zdrojoch. Vyššie využitie pracovnej doby vodičov. Potreba obojstrannej komunikácie. Hlavné funkcie elektronických systémov.