Outsourcing logistiky - Stoličný, Roman
Manažérske plánovanie a stanovenie si cieľov outsourcingového projektu. Optimalizácia a zníženie nákladov, ich podrobná analýza v oblasti outsourcingu v logistike. Výhody outsourcingu a dopad logistického outsourcingového projektu.