Pracujete v zdravej budove? - Miklánková, Oľga
Problematika vnútorného prostredia budov sa stáva jednou z priorít verejného zdravotníctva. Požiadavky na kvalitu vnútorného prostredia budov definuje zákon č. 355/2007 Z. z o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 259/2008 Z. z. o podrobnostiach a požiadavkách na vnútorné prostredie budov a o minimálnych požiadavkách na byty nižšieho štandardu a ubytovacie zariadenia.