Majú absolventi vysokých škôl na Slovensku uplatnenie na trhu práce? - Kozáková, Jana
Vysokoškolské vzdelávanie na vysokých školách v akademickom roku 2014/2015 na Slovensku. Nárast záujmu o terciárne vzdelávanie podľa vekových kategórií. Najviac uplatniteľné študijné odbory v praxi - zamestnateľnosť a trh práce. Využitie všeobecných zručností (soft skills).