Analýza platební bilance České republiky v letech 2004 až 2013 - Zetek, Miroslav
Analýza platobnej bilancie Českej republiky v rokoch 2004 až 2013 a na základe dosiahnutých výsledkov posúdenie vonkajšej ekonomickej rovnováhy krajiny. Vývoj jednotlivých účtov platobnej bilancie Českej republiky a porovnanie s vybranými európskymi štátmi.