E-commerce: Pohodlie a flexibilita - Brezovský, Jozef
Štúdia spoločnosti UPS Pulse of the online shopper. Päť princípov úspešného e-shopu. Lákavá ponuka a doprava zdarma. Obdobie šiestich obrazoviek. Bezbariérové prepojenie tradičného e-commerce retailu s online e-commerce.