Netradičné spôsoby propagácie pre lepšie školy - Zaujecová, Jana
Rozširovanie tradičných spôsobov výučby o nové metódy (projektovo orientované semináre, online diskusné fóra, interaktívne hry, prípadové štúdie, elektronické portfólia študentov), ktoré podporujú rozvoj prenositeľných kompetencií študentov. Propagácia a kvalita vysokých škôl v konkurenčnom prostredí.