Modely podnikania v leteckej doprave: aktuálny stav a výzvy ekonomického výskumu - Kirschnerová, Ivana
Liberalizácia a deregulácia trhov so službami a vstup nových dopravcov v leteckej doprave priniesli a umožnili väčšiu konkurenciu medzi nimi. Efektívne nové spôsoby podnikania, pre ktoré sa používa pojem biznis model alebo model podnikania.