Strategická rovina trvalo udržateľného rozvoja podniku - Marková, Viera
Problematika trvalo udržateľného rozvoja v rovine implementácie koncepcie trvalo udržateľného rozvoja v podniku. Ciele, vízia a následná stratégia trvalo udržateľného rozvoja podniku až po skutočnú realizáciu v praxi.