[Daňovníctvo – daňová teória a politika I] - Rabatinová, Marcela, 1977-
Recenzia na publikácia Daňovníctvo – daňová teória a politika I – zbierka riešených a neriešených príkladov (2. vydanie) je spracovaná v súlade s najnovšími poznatkami z daňovej praxe dvojčlenným kolektívom autorov z Katedry financií Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v zložení Ing. Jana Kušnírová, PhD. a Ing. Juraj Válek, PhD. Zohľadňuje aktuálne problémy uplatňovania jednotlivých daní v Slovenskej republike a plynule nadväzuje na vysokoškolskú učebnicu Schultzová, A. a kol.: Daňovníctvo – daňová teória a politika I (2. vydanie), ktorá vyšla vo vydavateľstve Wolters Kluwer v rovnakom čase.