Novela zákona o dani z príjmov v kocke - Mezeiová, Viera
Po významnej a rozsiahlej novele zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. , ktorá nadobudla účinnosť od 1. 1. 2015 a niekoľkých menších novelách schválených v priebehu tohto roka prijala NR SR väčšiu novelu ZDP, ktorou je zákon č. 253/2015 Z. z. s účinnosťou od 1. 1. 2016.