Individuálna účtovná závierka za rok 2015 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Deň zostavenia závierky 31. 12. 2015, čo platí vtedy, keď je účtovné obdobie totožné s kalendárnym rokom. Pokiaľ má účtovná jednotka individuálne zvolený hospodársky rok, použije deň zostavenia závierky v súlade so svojim hospodárskym rokom a právny stav aktuálny k tomuto dňu.