Rastúca ekonomická a sociálna nerovnosť v niektorých súvislostiach - Rozborilová, Dária
Špecifikácia súvislostí rastúcej ekonomickej a sociálnej nerovnosti. Ekonomická a sociálna nerovnosť a globalizácia. Súvislosť medzi tempom ekonomického rastu a nerovnosťou. Ekonomická a sociálna nerovnosť – bohatstvo a blahobyt. Ekonomická a sociálna nerovnosť – chudoba. Ekonomická a sociálna nerovnosť z pohľadu spotreby a migrácie.