Správny súdny poriadok - Trizuliak, Tibor
Zákon č. 162/2015 Z.z. Správny súdny poriadok nadobudne účinnosť dňa 1.7.2016 a je posledným zákonom z trojice predpisov, ktorými sa rekodifikuje Občiansky súdny poriadok. Uvedený právny predpis je súčasťou Národného programu reforiem, ako aj opatrením pre uplatnenie ex ante kondicionalít.