Legislatíva a právna úprava pri likvidácii mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe - Galieriková, Andrea
Problematika vzniku mimoradnych udalostí a ich dôsledky pôsobiace na zdravie, životy, ale i životné prostredie pri preprave a manipulácii s nebezpečnými látkami vo vnútrozemskej plavbe. Právne predpisy a ich pôsobnosť pri mimoriadnych udalostiach. Štatistiky najfrekventovanejších druhov ekologických havárií.