Analýza miezd vybraného podniku - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza miezd vo vybranom podniku pôsobiacom v oblasti stavebníctva na Slovensku. Posúdenie miezd pomocou mier úrovne, variability, šikmosti, špicatosti, diferenciácie a koncentrácie.