Register právnických osôb - Matulková, Mariana
Nový zákon o registri právnických osôb z 22.9.2015 - jeho cieľom je zabezpečiť legislatívne prostredie pre zriadenie registra právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci ako jedného zo základných registrov podľa Národnej koncepcie informatizácie verejnej správy.