Sexuálne vykorisťovanie ako súčasť obchodovania s ľuďmi v kontexte migrácie pracovných síl - Vongrej, Marián
Obchodovanie s ľuďmi je formálne zakázané na celom svete. To však neznamená, že by táto činnosť na svete neexistovala a má stále narastajúcu tendenciu. Pohľad do histórie - otroctvo. Obchodovanie s ľuďmi v súčasnosti. Rizikové faktory obchodovania s ľuďmi. Sexuálne vykorisťovanie. Pornografia ako súčasť sexuálneho vykorisťovania.