Intercultural Differences in the Visegrad Group: The Hofstede Model Application - Ivaničková, Mariana, 1977-
Hodnotenie interkultúrnych rozdielov krajín Vyšehradskej štvorky na základe Hofstedeho modelu hodnôt.