Podnikateľská etika - Boriková, Jana
Etika ako náuka, ktorá podáva návod k dosiahnutiu zisku. Vznik a vývoj podnikateľskej etiky. Sociálno-ekonomický vývoj a etika. Multidisciplinárny charakter podnikateľskej etiky.