Possibilities of mathematical modelling in the dynamic trends of the economic informatics - Janková, Martina
Súčasné a vývojové tendencie v poslaní nových informačných a komunikačných technológiách so zreteľom na dynamický rozvoj novej ekonomiky a uplatňovania moderného kybernetického pohľadu na „riadenie a zdieľanie v živých a neživých organizmoch“ v úplne novom chápaní kybernetického priestoru a v oblasti modernej aplikovanej kybernetiky.