Identifikácia možností vzniku škody a ušlého zisku pri elektronickom B2B obchodovaní na Slovensku - Sedláková, Iveta
Problematika identifikácie vzniku finančnej ujmy v podnikateľskom prostredí pri podnikaní prostredníctvom informačno-komunikačných technológií. Podstata, hľadiská a interdisciplinárny charakter problému. Najčastejšie príčiny vzniku finančnej ujmy pri elektronickom podnikaní (obchode).