Nerovnosť v rozdelení spotrebných výdavkov slovenských domácností - Labudová, Viera, 1958-
Meranie nerovností v rozdeľovaní príjmov alebo výdavkov v slovenských domácnostiach a identifikácia tých faktorov, ktoré túto nerovnosť najviac ovplyvňujú.