Pasiar, L.: Didaktika aplikovanej informatiky - Novák, Jaromír, 1978-
Recenzia na publikáciu „Didaktika aplikovanej informatiky“ , ktorá prináša na trh vysokoškolských učebníc a učebných textov vzácny učebný materiál s ambíciou pomôcť budúcim, ale aj súčasným učiteľom predmetu aplikovaná informatika a podobných predmetov skvalitniť vyučovací proces v nich z obsahového i metodického hľadiska . Je určená predovšetkým študentom Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorí sa pripravujú na rolu učiteľov ekonómov pre stredné školy.