Security solution for cloud computing - Apiecionek, Lukasz
Zabezpečenie ochrany dát navrhnutá aplikáciou mechanizmu od NATO (NNEC Network Enabled Capacity). Nutnosť doplnku Information Exchange Gateway (IEG). Základné vlastnosti a architektúra IEG.