Kazachstán míří do vyspělého světa - Bartuška, Roman
Kazašská ekonomika a jej previazanosť na Rusko a Čínu. Významné banky a bankovníctvo v Kazachstane. Finančné služby, pôžičky a úrokové sadzby. Platobná morálka obyvateľstva. Legislatíva a podmienky vymáhania pohľadávok.