Bankovní revoluce - spolupráce s fintech - Sobková, Martina
Informančné technológie a big data rýchlym tempom menia súčasnú podobu bankovníctva a poisťovníctva. Odporúčania, ktorými by sa mali banky a poisťovne riadiť aby prežili digitálnu revolúciu a v nasledujúcich rokoch nestratili svoju pozíciu na trhu.