Porovnanie možností financovania spoločnosti pomocou nástrojov finančného trhu - Remiáš, Peter
Analýza možností financovania podniku v dlhodobom časovom horizonte. Získavanie finančných prostriedkov na významné investičné zámery, ktoré si vyžadujú doplnenie zdrojov financovania z externého prostredia firmy. Primárny zdroj financovania - akcie podniku a obligácie emitované prostredníctvom primárnej emisie na kapitálovom trhu.