Výkon záložného práva v aplikačnej praxi súdov - Straka, Peter
Záložné právo na Slovensku. Porušenie povinnosti veriteľa pri poskytnutí úveru a podcenenie bonity spotrebiteľa. Porovnanie s podmienkami výkonu záložného práva v exekučnom konaní podľa Exekučného poriadku.