Efektívnosť vo verejnom sektore - Beslerová, Stela
Hodnotenie efektívnosti vo verejnom sektore. Metóda DEA (obalová analýza dát). Meranie efektívnosti zdravotníckych zariadení. Štúdie zaoberajúce sa efektívnosťou nemocníc.