Porovnanie vybraných prvkov podnikateľského prostredia na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ - Meheš, Marek
Začatie podnikania. Indikátory začatia podnikania vo vybraných krajinách. Daňové zaťaženie. Vplyv korupcie na podnikanie. Pracovný trh. Vlastnícke práva a súdnictvo.