Rodová rovnosť v diplomacii a ekonomickej diplomacii vo svete a v Slovenskej republike - Ivanová, Eva
Problematika rodovej rovnosti v diplomacii a v ekonomickej diplomacii. Postavenie a uplatnenie žien v diplomacii štátu v priebehu histórie, ako aj v súčasnosti. Pôsobenie žien v diplomacii a v ekonomickej diplomacii Slovenskej republiky.