Idea of Federalization: European Experience and Ukrainian Prospects - Stashuk, Roman, 1980-
Analýza rozdielu medzi možnosťou federalizácie alebo decentralizácie Ukrajiny, jej politického systému a jej integrácie do Európskej únie.