Výrobné procesy a ich zlepšenia - Hajduová, Zuzana, 1974-
Analýza vybraného výrobného procesu a následná aplikácia zvolených štatistických nástrojov a metód na zlepšovanie kvality, ktoré sa využili pri realizácii projektu zavádzania nového procesu v zmysle DMAIC.