Znalostný manažment - Herbrik, Gabriel
Charakteristika znalostného manažmentu. Údaje, informácie a znalosti. Proces konverzie. Odvetvia znalostného manažmentu. Znalostná stratégia organizácie. Pojem intelektuálny kapitál. Tvorba prostredia pre prácu so znalosťami. Znalostná podniková kultúra. Implementácia znalostného manažmentu.