Prílev priamych zahraničných investícií do krajín V4: stručný prehľad - Darmo, Ľubomír, 1984-
Prílev zahraničných investícií do krajín V4, ich špecifiká a úloha pri transformácii týchto ekonomík na trhové hospodárstvo. Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií v procese privatizácie. Najvyšší prílev investícii a veľkosť prílevu priamych zahraničných investícií na jedného obyvateľa v krajinách V4.