Modelovanie procesov kontroly podnikových manažérskych systémov - Bosák, Martin, 1967-
Návrh metodického postupu pre optimalizáciu tradičného auditovania integráciou jednotlivých audítorských procesov vychádzajúc z požiadaviek noriem ISO pre dielčie aspekty manažérstva.