Meranie ekonomického blahobytu - Vondrová, Andrea, 1987-
Analýza merania ekonomického blahobytu prostredníctvom štyroch oblastí tvoriacich tento index za Slovenskú republiku.Týmito oblasťami je spotreba, bohatstvo, ekonomická rovnosť a ekonomické zabezpečenie.