Ako monetárna politika determinuje makroekonomickú výkonnosť: Prípad krajín západného Balkánu - Dujava, Daniel
Analýza vplyvu rozdielnych hospodárskych mixov na makroekonomický vývoj s dôrazom na rozdielnu monetárnu politiku v krajinách západného Balkánu. Hlavné makroekonomické indikátory poukazujúce na to, že režim monetárnej politiky ostáva stále kľúčovým determinantom ekonomického výkonu počas hospodárskej krízy.