Nové cesty k zákazníkom - Pompurová, Kristína
Nová informačná doba a s tým súvisiace nové cesty k zákazníkom. Zľavové portály. Najúspešnejšie zľavové portály na Slovensku. Výhody zľavových portálov. Staronové globálne distribučné systémy používané v cestovnom ruchu: Galileo, Sabre, Amadeus, Worldspan.