Prínosy a úskalia používania moderných vzdelávacích technológií vo výučbe na školách - Novák, Jaromír, 1978-
Moderné vzdelávacie technológie používané vo vyučovacom procese na stredných školách. Determinanty rozsahu a kvality používania moderných technologických aplikácií a postoje riaditeľov k potrebe ich zavádzania do vyučovacieho procesu.