Softvérová podpora projektového manažmentu - Bolek, Vladimír, 1988-
Požiadavky a očakávania podnikov na softvérovú podporu projektového riadenia. Súčasný trh ponúka široké portfólio softvérových produktov - funkcionalita jednotlivých softvérových riešení od zahraničných i domácich výrobcov.