Vplyv minimálnej mzdy na uplatňovanie daňového bonusu v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Podmienky uplatňovania daňového bonusu na každé vyživované dieťa žijúce s daňovníkom v jednej domácnosti v roku 2016. Vplyv minimálnej mzdy (405 eur) na uplatňovanie daňového bonusu.